Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Viata de pisica dinaintea celebritatii

 

Dragilor, astazi m-am gandit sa va povestesc viata mea de pisica rasfatata sau cum am ajuns sa stau in casa cu doua fete tacanite.

Cum probabil ati mai auzit, eu am fost achizitionat in rate. Da da, exact asa! I-a picat intr-o zi tacanitei sefe ca vrea un ghemotoc cu blana si sa mai scap de ea, pace! Ba mai mult, nici macar nu avea bani sa ma cumpere… A convins-o pe fosta mea stapana sa-i dea trei rate pe mine, m-a luat si dusa a fost! Eu eram incantat, noua mea stapana era frumoasa, ma rasfata si ma pupa tot timpul. Eu stingher, lume noua, oameni noi… nu cunosteam pe nimeni. Prima data m-a dus in casa prietenului ei, erau toate rudele adunate, ca si cum unchii ar fi venit sa vada noul-nascut al familiei. Eram iritat, dar m-au inveselit repede cu o ata si slow-motion… ce s-au mai amuzat…

In sfarsit a venit momentul botezului. Greu moment, grea decizie... De la Limbuta si Lord pana la Dracula au trecut vreo 50 si ceva de nume pe buzele lor. Pana la urma a ramas Boss, probabil li s-au intiparit in memorie replica parcangiului din fata blocului care strigă zilnic "Boss, Boss, da-mi si mie un leu". Banalul, dar cunoscutul Boss. Imi mai trebuia un BMW si o punga de seminte si exact Boss eram (mi-au pus un lant de aur la gat, dar nu a rezistat prea mult, in secunda 2 era jucarie). Cum sa ma alinte? Pai cum altfel decat Bossulica? Cateodata eram gelos pentru ca stapana mea il alinta pe prietenul ei tot Boss (intre timp prietenul ei a devenit soferul meu si nu m-a mai deranjat asa rau acest aspect).

Intr-un final am ajuns si in apartamentul ce avea sa imi fie casa. Un apartament mic pentru doua fete si un Boss, dar a trebuit sa ma adaptez situatiei. Bineinteles ca primul loc pe care l-am explorat a fost cel de sub canapea: nu am vrut sa ies de acolo nici in ruptul capului, mai ales ca tacanita cea mica abia astepta sa ma smotoceasca. M-a ademenit la un moment dat cu luminita de la laser, ce sa fac? Mic si eu si fara minte… Am descoperit ca nu e asa rau cu ele in casa, de fapt, chiar ma lasau in pace mai tot timpul si faceam ce voiam eu, dormeam in patul lor (ele se chinuiau pe canapea) si nu ma injurau prea rau cand incepeam sa miaun fara motiv la 4 dimineata.

De la dormitul pe scaunul de birou si pana la statul de veghe pe mobila de bucatarie nu a durat prea mult timp, era casa mea si dormeam unde voiau mustatile mele. Nici nu mai zic de statul in masina de spalat: cand imi era lumea mai draga sau somnul mai dulce, trebuia sa-si spele ele hainele… off! Fetele astea! Nu mai zic de spalatul pe dinti cand eu ma relaxam in chiuveta de la baie…. Niciodata nu puteam sa dorm in cele mai interesante locuri atunci cand aveau ele treaba. Dar, cu toate acestea, ma iubeau si ma iubesc in continuare foarte mult (altfel, nu ar renunta ele la somnul de la 6 dimineata ca sa ma mangaie cate o jumatate de ora).

Cam asa s-au derulat primele luni alaturi de noua mea familie, luni in care s-a ales Bossul in casa si in care stapana mea a inteles ca doar eu sunt sefu'.

Sfat: Ai grija ce iti doresti pentru ca s-ar putea sa primesti si nu cred ca vrei sa ajungi ca stapana mea care in trecut isi dorea enorm un scottish fold si a ajuns in prezent sa aiba 12 pisicute, toate cu urechiusele fold.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!