Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Stapanii astia, cum ti-i cresti asa ii ai!

Dragi blanosi si bossulici, dupa cum ati vazut, sunt un patriot convins, asa ca aseara, cand dormeam, mi-a venit o idee geniala: sa infiintez Partidul Blanosilor, un partid in care toate animalutele pot candida si mai ales pot protesta in voie pentru ce vor ele: prea putina mancare, prea mult zgomot in jur, pupici, musafiri nesuferiti sau stapanii care fac politica fara sa aiba prea multe cunostinte in domeniu.

Nu, nu vom iesi in strada, se accepta protestul prin mieunat sau latrat de pe calorifer, motaitul pe scaunul de birou sau somnul pe haina stapanilor.

Ce e cel mai tare la partidul nostru e ca nimeni nu ne poate contesta legalitatea protestului; de exemplu noi, pisicile, oricum protestam pentru orice ne deranjeaza. De ce credeti ca mieunam "fara motiv" la 5 dimineata? De fapt, ne amintim de toate lucrurile care nu ne plac in viata noastra (cum ar fi fata vecinei in varsta si artagoasa sau faptul ca nu putem prinde luminita aia rosie de la laser), dar care ne deranjeaza rau.

Un lucru cu adevarat nou si tare fata de celelalte partide este ca nimeni nu ne poate manipula sau dresa (suntem maestrii psihologiei inverse, iar oamenii o sa ajunga sa faca ce vrem noi la un moment dat, trebuie doar sa ne tinem tari).

Pentru a adera la acest partid trebuie doar sa dati like sau share si sa lasati un comentariu cu motivul pentru care protestati.

P.S. Nu uita de sloganul partidului: "Stapanii astia, cum ti-i cresti asa îi ai!

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!