Primavara incepe cu -25% reducere la Harta lumii ­čîĚOferta valabila in limita stocului disponibil!

Spune NU traficului de animale!

 

         În ultima perioad─â pe pagina mea de facebook îmi scriu zilnic persoane care au c─âzut prad─â traficului de animale. Din acest motiv, o s─â fiu scurt ╚Öi la obiect legat de acest subiect ╚Öi sper din tot sufle╚Ťelul meu de motan s─â lua╚Ťi în considerare sfaturile mele.

 

 

  • Animalele nu sunt produse! Nu achizi╚Ťiona╚Ťi anim─âlu╚Ťe din petshopuri, târguri sau online. Cele mai multe astfel de locuri sunt "aprovizionate" cu puiu╚Ťi proveni╚Ťi din fabrici de animale.

 

 

  • Opta╚Ťi pentru adop╚Ťie! În ad─âposturi exist─â o mul╚Ťime de anim─âlu╚Ťe care viseaz─â la o familie iubitoare. Pute╚Ťi g─âsi anim─âlu╚Ťe chiar din rasa dumneavoastr─â preferat─â sau care aduc cu aceasta. Sunte╚Ťi scuti╚Ťi astfel ╚Öi de efortul financiar important. Un animal din petshop chiar dac─â nu are pedigree poate costa la fel de mult ca unul provenit din p─ârin╚Ťi certifica╚Ťi.

 

  • Dac─â v─â dori╚Ťi un anim─âlu╚Ť de ras─â pur─â informa╚Ťi-v─â despre cresc─âtorii autoriza╚Ťi. Programa╚Ťi o vizit─â în cresc─âtorie, cu siguran╚Ť─â nu ve╚Ťi fi refuza╚Ťi.

 

 

  • Nu cump─âra╚Ťi anim─âlu╚Ťe la distan╚Ť─â! La noi în ╚Ťar─â, jude╚Ťele din Nord- Vest sunt recunoscute pentru importurile de c─â╚Ťei din Ungaria, iar jude╚Ťele din Nord- Est pentru importurile de pisici din Ucraina, Moldova ╚Öi Rusia. 

 

 

  • Trafican╚Ťii  v─â asigur─â c─â au posibilitatea s─â trimit─â anim─âlu╚Ťele în orice col╚Ť de ╚Ťar─â v─â afla╚Ťi. Astfel, datorit─â condi╚Ťiilor neadecvate de transport, majoritatea puiu╚Ťilor au imunitatea sc─âzut─â ╚Öi vin la pachet cu parvoviroz─â, râie sau hiperparazitare.

 

 

  • Nu cump─âra╚Ťi pe premisa c─â astfel salvez anim─âlu╚Ťul! Nu face╚Ťi decât s─â încuraja╚Ťi comer╚Ťul. Multe animale sunt achizi╚Ťionate tocmai din acest motiv. Nu mai permite╚Ťi s─â se dezvolte o industrie care are la baz─â suferin╚Ťa animalelor.

 

  • Fi╚Ťi oameni cu animalele!

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0756 479 348 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!