Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Spune NU traficului de animale!

 

         În ultima perioadă pe pagina mea de facebook îmi scriu zilnic persoane care au căzut pradă traficului de animale. Din acest motiv, o să fiu scurt și la obiect legat de acest subiect și sper din tot suflețelul meu de motan să luați în considerare sfaturile mele.

 

 

  • Animalele nu sunt produse! Nu achiziționați animăluțe din petshopuri, târguri sau online. Cele mai multe astfel de locuri sunt "aprovizionate" cu puiuți proveniți din fabrici de animale.

 

 

  • Optați pentru adopție! În adăposturi există o mulțime de animăluțe care visează la o familie iubitoare. Puteți găsi animăluțe chiar din rasa dumneavoastră preferată sau care aduc cu aceasta. Sunteți scutiți astfel și de efortul financiar important. Un animal din petshop chiar dacă nu are pedigree poate costa la fel de mult ca unul provenit din părinți certificați.

 

  • Dacă vă doriți un animăluț de rasă pură informați-vă despre crescătorii autorizați. Programați o vizită în crescătorie, cu siguranță nu veți fi refuzați.

 

 

  • Nu cumpărați animăluțe la distanță! La noi în țară, județele din Nord- Vest sunt recunoscute pentru importurile de căței din Ungaria, iar județele din Nord- Est pentru importurile de pisici din Ucraina, Moldova și Rusia. 

 

 

  • Traficanții  vă asigură că au posibilitatea să trimită animăluțele în orice colț de țară vă aflați. Astfel, datorită condițiilor neadecvate de transport, majoritatea puiuților au imunitatea scăzută și vin la pachet cu parvoviroză, râie sau hiperparazitare.

 

 

  • Nu cumpărați pe premisa că astfel salvez animăluțul! Nu faceți decât să încurajați comerțul. Multe animale sunt achiziționate tocmai din acest motiv. Nu mai permiteți să se dezvolte o industrie care are la bază suferința animalelor.

 

  • Fiți oameni cu animalele!

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!