Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Pe ce mi-au cheltuit oamenii banii de conserve?

Când eram mic, adică îmi trăiam prima viață, stăteam într-un apartament cu două camere de la marginea Bucureștiului. Evident, nu plăteam eu facturile, de treburile murdare se ocupau cele două fete care încercau să conviețuiască cu mine. Se ocupau și de schimbarea nisipului din litieră.

Apartamentul se afla la demisol, iar acest lucru le dădea mari dureri de cap. De câteva ori pe an era curățenie generală în casă, dădeau jos mobila de pe pereți, răsturnau canapeaua pe o parte, treburi casnice. Era groaznic pentru ele și pentru mine pentru că apărea întotdeuana mucegai. Dacă nu reușeau să mențină pereții uscați, imediat năsucul meu fin le alerta. Și atunci apăreau în joc acele soluții puternic-mirositoare de curățare a mucegaiului.

 


  • Era un chin pentru ele și pentru mine, dar de fiecare dată mă și bucuram. Găseam toate jucăriile mele ascunse pe sub mobilă, mă jucam din nou cu ele iar ele ajungeau imediat tot acolo, sub mobilă. Așa era de fiecare dată. Dispăreau ca prin minune cum dispar șosetele în mașina de spălat.

Trebuia să găsească repede o soluție. De schimbat apartamentul nu se putea, abia aveau bani pentru nisip și conserve. Soluțiile chimice erau prea puternice pentru noi, dar nu erau o variantă de lungă durată. Așa că au mai apelat la un ultim truc si s-a dovedit a fi cel salvator. Au comandat de pe site-ul petcare.ro PowAir Penetrator. Vă întrebați probabil cum ne-a ajutat? Ei bine, este un spray puternic de suprafață care combină enzime microbiene naturale și uleiuri esențiale pentru a elimina în siguranță mirosurile organice prinse în materiale precum pânză, textile, tapițerie, covor, lemn și beton. Penetratorul elimină permanent mirosurile organice, inclusiv urina pisicii, vărsăturile, sângele, grăsimea, mucegaiul și fumul atunci când sunt prinse în materiale poroase.

Năsucul meu era fericit, foarte fericit.

Apoi a devenit o problemă pentru ele litiera mea. Câteodată, recunosc, era o problemă și pentru mine. După ce îmi curățau nisipul, era o adevărată plăcere să intru în litieră și să-l murdăresc. Mai ales dacă la prânz aveam în meniu conservă cu ton...


Credeți-mă, se certau între ele ca să curețe nisipul. Nu voiau să intre în baie. Iar eu le urmăream atent, să văd cine e fraiera care cedează prima. Una dintre fraiere a găsit o soluție salvatoare: PowAir Block. Neutralizatorul acesta se poate folosi lânga litiera pisicilor. Ne-a scăpat de mirosuri urate, mai ales când ele nu erau acasă.

În perioada mea de burlăcie, o altă mare problemă pentru ele era marcatul obiectelor din casă. De multe ori nu își dădeau seama pe ce anume mi-am pus “amprenta”, așa că au cumpărat Lanterna PowAir , care detectează urmele de urină și petele din casă. Nu mai era așa amuzant să marchez lucrurile pe acolo, își dădeau seama imediat ce am făcut și unde…

Acum stau cu fraiera cea mare în casă și cu șoferul meu/logodnicul ei. Nu trebuie să vă mai spun că au produse de la PowAir peste tot. Chiar și pe birou este unul: PowAir Misting Dome, care mai cade “accidental” când nu am destul loc să mă întind pe laptopul ei. Și are și luminițe 😊


Vă las mai jos produsele care  mi-au încântat năsucul și mustățile, fiind pet-friendly și nu ne afectează absolut deloc pe noi, patrupedele. Le găsiți pe site-ul petcare.ro.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!