Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Pe tine cine te incalzeste iarna aceasta?

 
 

Eu și cu Ciprian discutăm despre orice subiect posibil în fiecare seară, de la gadgeturi până la ce fel de gazon punem la primăvară în curte. Noi, bărbații din casă, discutăm mult. Dar de multe ori uităm de Mango, care deși încă e mic, crește și ne întrece.

Să vedeți fază: vine Mango aseară, își bagă mustățile în discuția noastră și începe să miaune Mie mi-e flig, cled că centlala s-a stlicat!

Acum că tot a zis el, parcă era cam frig în casă. Și cum fac toți bărbații, ne-am dus buluc în camera centralei să vedem ce se întâmplă și să rezolvăm problema. Cum era de așteptat, după mulți ani de serviciu, bătrâna noastră a decis să iasă la pensie. Așa că Ciprian a pus mâna pe telefon, a intrat pe site-ul ENGIE în speranța găsirii unui specialist în centrale termice.

A găsit specialiștii cu tot cu centrală termică, în pachetul ENGIE Thermo Smart și suntem foarte mulțumiți. Am schimbat centrala veche cu una nouă, are garanție extinsă de 5 ani și kit de montaj, facem economie la factura de gaz cu termostatul tado°, monitorizare 24/7, avem asistență tehnică și servicii de verificări și revizii periodice și sistem de plată în 60 de rate fixe, ca să ne mai rămână bani și de conserve și bere.

https://www.engie.ro/engie-thermo/

Și ca să îmi placă și mai mult pachetul ENGIE Thermo Smart, oferă și servicii de înlocuire și reciclare pentru centrala termică veche.

Sincer, mie îmi pare rău de bătrâna noastră Warmy, (așa botezasem centrala veche) mi-a fost alături în fiecare iarnă și am dormit lângă coșul ei de fum în fiecare vară, dar sunt fericit pentru că de acum ne va încălzi Hot Hotty, centrala din pachetul ENGIE Thermo Smart.

 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!