Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Nisipul nostru cel de toate zilele

Acum câteva săptămâni v-am povestit despre un nisip premium, care m-a câștigat de la prima utilizare. E atât de bun, încât nu puteam să îl țin doar pentru mine, așa că am scris repede un articol aici despre el. Știam că toate rudele mele vor citi articolul și îl vor comanda, iar când vor vedea calitatea lui, îmi vor mulțumi pentru sfaturile bune.

Zilele trecute o sun pe Plușica, una dintre fetițele mele, să-i aflu părerea despre acest produs. Muream de curiozitate să știu ce gândește, pentru că este o pisică foarte pretențioasă care locuiește într-o căsuță superbă din inima unui sat de munte.


După ce am trecut de salutul de început, conversația de complezență și întrebările despre traiul de zi cu zi, o întreb cum se descurcă cu produsele pentru ea, de unde le cumpără, poate-poate spune ceva despre nisipul meu. Îmi spune foarte senină că a găsit la un pet-shop un nisip foarte bun și ieftin, dar nu e de la o marcă cunoscută, nici nu se gândea că există produse de calitate și ieftine pentru codița ei.

Deja simțeam cum se ridică blănița pe mine, îmi pierise și pofta de mâncare și aproape că am scăpat o lacrimă. Cum!? Nu a citit articolul!? Tocmai ea!? Și a găsit nisip bun și ieftin!? Intrigat, îi povestesc despre nisipul de la EverClean, îi spun ce beneficii are și cât de mulțumit sunt de el, încât am scris și un articol despre el. Lovitura de grație vine din partea ei ca un înec cu un ghemotoc de păr: "Cum!? Tu ai un blog!? De când știi tu să scrii?"

Trădătoarea... Nu era de ajuns că nu a urmărit activitatea mea, dar era și surprinsă că am un blog... Am trecut peste această deznădejde, iar ca semn de iubire paternă, am făcut un colet frumos cu nisipul meu preferat și l-am trimis către satul de la poalele munților. Imediat ce l-a primit, m-a sunat:

-Alo? Să vezi ce am pățit astăzi: mă sună un tip că are un colet pentru mine. Mi-l aduce, îl miros bine, mă urc pe cutie și o desfac cu o gheruță. Ce crezi că era în cutie? Nisipul acela despre care mi-ai spus tu. Îmi place, e bun și fin și nu lasă praf. Cred că m-am îndrăgostit! Miau, dacă aș ști cine l-a trimis ca să îi pot mulțumi...


-Păi nu scria pe cutie expeditorul?

-Nu, era foaia ruptă fix acolo unde e numele expeditorului și adresa lui... Mvai, dar ce rău îmi pare... Cum îi voi putea mulțumi vreodată? Știu doar că lucrează la Nova Group Investment, ce-o mai fi și aia...

Dacă ar afla ea că eu sunt în spatele coletului și culmea, mai sunt și Brand Ambassador la Nova Group Investment, ar da nisipul la găini. E pretențioasă, dar e și geloasă!

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!