Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Medicul uman salvează omul, medicul veterinar salvează omenirea

Când trebuie să merg la doctor, mă panichez. Tremur, sunt speriat, ripostez, scot ochi, orice e necesar ca să nu ajung pe acea masă înaltă și argintie. Prima mea vizită la veterinar a fost groaznică. Deși eram o mână de pisic, mă simțeam ca o hienă în brațele stăpânilor. Simțeam cum blănița mea zboară în toate părțile, cum lăbuțele mele tremură, urechile mi se alungesc.


Apoi am ajuns în brațele unui străin. O doamnă trecută de prima tinerețe, frumoasă și stilată, îmbrăcată într-un halat alb. Se uita frumos la mine și mă complimenta, iar eu o priveam năucit. A fost dragoste la prima vedere. Atunci m-am îndrăgostit de medicul meu veterinar. O iubire atât de sinceră și frumoasă...până m-a înțepat. Atunci am băgat divorț. Și iubirea s-a dus.

Vă spun sincer, m-am îndrăgostit de fiecare medic veterinar-femeie la care am fost. Pe ele le-am iubit, iar pe ei i-am respectat. Este o meserie atât de nobilă și frumoasă pe care nu o poate face decât un om care ne consideră egalul lui, care jură să ne vindece și să aibă grijă de noi atât cât le stă în putință.

Respectul meu este și mai mare pentru oamenii care se ridică din patul lor confortabil, în toiul nopții, pentru a merge la o urgență. Am fost de câteva ori pus în situația de a merge la doctor în mijlocul nopții și m-am lovit de uși închise, dar întotdeauna exista și o ușă deschisă.

Acum îi cinstim pe medicii veterinari, salvatorii noștri și organizăm pentru ei un concurs. Nova Group Investment dă cadou unui medic veterinar un echipament multiparametru SKYLA VB1+.


Cu o preocupare permanentă pentru sănătatea prietenilor noștri necuvântători, dar și pentru medicii veterinari care au grijă de aceștia, Nova Group Investment, distribuitor autorizat în România al brand-ului SKYLA și cu o experiență de peste 20 de ani în piața de diagnostic veterinar, pune la dispoziție medicilor veterinari un analizor de ultimă generație, analizor veterinar multiparametru ce utilizează biochimia uscată pentru a oferi rezultate de încredere pentru parametrii de endocrinologie, electroliți, biochimie și urină.

Săptămâna aceasta vom da start concursului destinat medicilor veterinari și, deasemenea, vom avea și un premiu pentru cel care îl recomandă pe medicul veterinar câștigător. Fiți cu ochii pe pagina mea de Facebook, unde vom anunța regulile concursului.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!