Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Leilor, a venit timpul sa nu mai tragem mata de coada!

Data trecută v-am povestit cum am ajuns antreprenor. În continuare, o să vă povestesc experiența noastră la Imperiul Leilor.

Camerele au început să filmeze, Leii erau la locurile lor, produsele frumos așezate iar fata care ne-a ajutat pe partea de comunicare desena liniștită o mandala, ce avea mai târziu să fie parte dintr-un produs. Am intrat sfioși și plin de emoții în platou, ne-am prezentat iar eu mi-am primit recompensa mult așteptată pentru că am stat cuminte în brațele Laurei.

Simpli, frumoși și îmbrăcați în ie, Laura și Ciprian au povestit aventura noastră din ultimii trei ani, iar leii au ascultat liniștiți povestea noastră. Emoțiile și-au spus cuvântul, iar micile bâlbâieli au fost și ele prezente. Bineînțeles, mieunam nervos la ei când vedeam că se pierd, dar norocul lor a fost că nu aveam lavalieră, altfel ați fi auzit în emisiune numai nemulțumirea mea.

Dorința noastră? 15% din companie pentru o finanțare de 60000 de euro.

Au fost puse întrebări, iar noi am încercat să răspundem cât mai sincer și mai bine. S-a discutat mult pe baza businessului nostru, dar i-am câștigat într-un final de partea noastră.

Momentul în care lumea s-a oprit pentru moment a fost când Leul Dan Șucu ne-a făcut prima ofertă. Atunci am știut că pe lângă finanțare, vom obține ceva mult mai important: resurse nelimitate de învățare, de ghidare și de ajutor de la un antreprenor de succes, un aliat important pentru viitorul nostru.

Bogdan Micu a avut și mai mare încredere în noi, venind cu o ofertă la care nu ne așteptam. Leul a văzut cât am lucrat și cât potențial are mica noastră afacere, așa că nu a stat pe gânduri.

Nici Dragoș Petrescu nu a fost mai prejus, făcându-ne o ofertă corectă și precisă. Nu mă întrebați care au fost ofertele pentru că nu mai știu, eram prea fascinat de frumusețea și eleganța Cristinei Bâtlan, o Leoaică adevărată 😉 și de glumele lui Mohammad Murad!

Ne-am consultat cu prietenii noștri și știind că avem foarte multe de învățat de la Dan Șucu și Bogdan Micu, am decis să ne încercăm norocul și să îi atragem pe amândoi de partea noastră. N-au stat pe gânduri și în momentele următoare Laura și Ciprian au bătut palma cu ei, iar eu le-am întins maiestuos lăbuța în semn de recunoștință.

Le-am cucerit Imperiul, dar acum a venit momentul să ne punem pe treabă. Tot ce am promis în emisiune vom face: vom lucra și cu mai mult entuziasm, vom încerca tot timpul să ne depășim limitele și imaginația și vom crea în continuare produse destinate animăluțelor și de design interior. Iar eu vă garantez că o să dorm pe fiecare cutie în parte în care vor fi ambalate produsele! 😊

Vă invit să ne fiți alături în această aventură și să ne urmăriți munca! Nu vă vom dezamăgi!

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!