Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Harta Lumii din lemn a lui Bossulică, producător român

 



Dragilor, nu v-am povestit niciodata de produsul meu de suflet, Harta Lumii Traforata din lemn. Povestea ei a inceput o data cu pandemia, în 2019. Stateam in casa, in izolare cu doi copii mici care invarteau Globul Pamantesc, spunand unde vor calatori atunci cand vor creste. In timp ce globul se invartea si mustatile mele il urmareau, ma gandeam "oare cum ar fi sa vizitez zilnic cate o tara noua?! Ce frumos ar fi, azi in Canada, maine in Japonia, saptamana viitoare in Australia."


Oare cum pot calatori ieftin in fiecare zi?

M-am uitat in contul bancar, nici bani de nisip nu aveam, dar de calatorie prin tarile lumii. Asa ca m-am culcat, visand la o lume a mea. In vis mi-a venit o super idee, dar nu stiam cum sa o pun în aplicare. Mi-am adus aminte de schitele Laurei din facultate pe care dormeam mai mereu, mi-am pus coada la treaba, le-am cautat si le-am imprastiat prin toata casa. Cand a ajuns acasa, am luat-o de mana si i-am mieunat "Asta vreau sa faci, altfel nu te mai las sa ma flocosesti!"


Dupa multe desene, schite, nopti nedormite si incercari esuate, ideea mea a prins viata: Harta Lumii din lemn statea falnica pe peretele din birou. O harta, conceputa si produsa in Romania, ce se potriveste pe orice perete, fie ca e intr-un apartament, birou, camera copilului sau camera de hotel. Montajul ei este interactiv, dar necesita neaparat doua perechi de maini. Sau chiar mai multe, daca sunt implicati si copii. Pentru ei poate deveni un mod distractiv de a petrece timp in familie.

Harta Lumii din lemn, conceput si produs in Romania.


Si pentru cei dragi, este un cadou perfect. Fetele care lucreaza in atelierul nostru au grija ca atunci cand harta este daruita cadou sa fie impachetata frumos si cu fundita. Este conceputa ca o decoratiune de perete de design, dar poate fi si informativa. Iar varietatea de culori si dimensiuni in care poate fi produsa face ca harta sa se potriveasca in orice spatiu.


O gasiti pe eMAG si pe www.bossulica.ro, alaturi de alte proiecte frumoase, dar si Harta Lumii Iluminată cu LED.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!