Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Decembrie, luna cadourilor


Mie îmi place să dăruiesc tuturor cadouri. Nu contează dacă este o ocazie specială sau nu, fac cadouri tuturor celor dragi pentru că îmi place să le văd bucuria pe fețe când primesc ceva. Și pentru că se simt obligați să îmi returneze gestul 😂

De Moș Nicolae m-am gândit că ar fi frumos din partea mea să le trimit fetelor mele câteva “dulciuri”. Știți ce înseamnă dulce pentru pisici: o conservă, câteva recompense, poate catnip… lucruri obișnuite. Am pregătit pachete pentru toate, urma să le trimit când primesc un apel de la Brioșica, fetița mea mai mare.

Cu Brioșica am locuit în apartamentul de la marginea Bucureștiului aproape 3 ani, până m-am mutat. Ea a rămas acolo cu omul ei de încredere și își omoară timpul împreună. Brioșica este o pisică cleptomană, fură tot ce poate căra în gură, așa că vă dați seama că îi dă de furcă fetei.


Vineri m-a sunat panicată s-o ajut. Se pare că iar au probleme cu mucegaiul în apartament (vedeți aici povestea cu mucegaiul- Pe ce mi-au cheltuit oamenii banii de conserve) iar fata s-a apucat de curățenie. A început să dea toată mobila la o parte și așa a găsit averea pe care Brioșica a strâns-o în ultimii doi ani: un inel de aur, un lănțișor, câteva pixuri, elastice de păr și de bani, un cordon de la un halat, o curea, șireturi de la adidași, o linguriță, chei, un încărcător, globuri din brad și o periuță de dinți.

Mi-a spus că imediat cum le-a găsit, s-a ascuns și nu a mai ieșit de acolo nici măcar până la litieră. Face planuri cum să le fure la loc, dar îi este frică că fata le va găsi când va curăța iar mucegaiul peste ceva timp.

I-am spus să stea liniștită și să-l aștepte pe Moș Nicolae cuminte că sigur îi va lăsa soluția în ghete.

Intru repede pe site-ul petcare.ro, dau comandă de POWAIR Penetrator și de Powair Misting Dome, dar văd că au o promoție în luna decembrie: se pare că la orice comandă de peste 100 de lei primești gratuit un șampon Tropiclean, așa că mă pun pe cumpărături. Mai adaug în coș și nisipul de la EverClean (știu cât este de pretențioasă când vine vorba de igiena ei), șampon uscat pentru curățare facială, șervețele și gel pentru igienă orală de la Tropiclean. Introduc adresa ei de livrare și plătesc cu cardul online. A doua zi, curierul e deja la ușă, iar produsele sunt puse la treabă.

  • Pe seară, fata ei o sună pe fata mea și îi mulțumește pentru comandă. Deja remarcase calitatea produselor și era extrem de mulțumită de rezultate. Până și Brioșica era mulțumită, se pare că a reușit să fure Powair Misting Dome. Cum? S-a jucat cu el până a leșinat în singurul colț din casă unde numai pisica ajunge, sub mobila din bucătărie.

Nu aș recomanda niciodată ceva ce nu m-ar mulțumi, dar produsele de pe petcare.ro sunt de calitate superioară. Despre nisip v-am povestit mereu, despre produsele de igienă pentru animale nici nu mai zic (oricât urăsc eu apa, abia aștept să încerc iar șamponul cu cocos) iar Powair ne-a salvat mereu de treburile urât mirositoare.🤢

Nu uitați de promoția lunii decembrie de pe site.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!