Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Daca nu ai pisica, cumpara-ti!

Te-ai saturat de zilele petrecute la cumparaturi fara sa gasesti cadoul perfect pentru persoanele dragi?

Te-ai saturat sa citesti dezamagirea pe fata copiilor cand vad ca nu au primit nimic satisfacator?

Te-ai saturat sa nu ai nici cea mai mica idee ce ii vei cumpara de Craciunul acesta bunicii tale?

Eu am solutia! Iti prezint PISICI!!!

Iata cateva motive pentru care ar trebui sa adopti sau sa cumperi o torcatoare cu patru picioare unei persoane dragi. Pisicile sunt cele mai gentile fiinte, cele mai dragastoase animale, pot fi un prieten bun atunci cand te paraseste iubita sau cand Alejandra afla ca tatal ei adevarat s-a iubit cu stapana mosiei (nimeni nu poate impartasi mai bine suspansul cu bunica decat o pisicuta iubitoare de telenovele), stiu cum sa apese pe butonul OFF al unui bebelua si cum sa ii insenineze seara mamei dupa o zi incarcata la munca.

Ce pot face ele?! Multe!

  • Sunt buni designeri (sau cel putin asa se cred): ai nevoie de o schimbare in casa? Ia-ti o pisica iar canapeaua ta nu va mai arata niciodata la fel. Nu ai lumina in casa din cauza perdelelor foarte lungi sau prea incarcate? Felicitari! Maine dimineata o sa te trezesti cu gauri in draperii! Voiai sa iti schimbi vaza aia oribila primita cadou de la soacra ta?! Acum este momentul sa o faci pentru ca pisica tocmai a jucat baschet cu ea (avea de gand sa o arunce in cosul de gunoi, dar nu a nimerit si a cazut pe langa). Nu te enerva, mai devreme sau mai tarziu tot o spargeau copiii.

  • Fac cozonaci si nu numai de Craciun sau de Pasti: nu te gandi ca sunt comestibili, o sa-i simti pe propria piele cand abia ai adormit si cineva incearca sa te framante ca pe un aluat.

  • Cel mai bun ceas desteptor: iti pui alarma sa sune la 7:00, pisica ta miauna la 6:58. Nu te intreba ce are, probabil nici ea nu stie.

  • Vei fi mereu considerat vecinul care doarme cu bormasina pornita: de fapt, pisica ta toarce, dar la 4:00 dimineaaa se aude ca o bormasina in casa.

  • Camera video cu mobilitate mult mai mare decat a babutelor din fata blocului. O sta pisica ta inchisa intr-un  apartament, dar vede tot ce misca in cartierul tau (a vazut cine a plecat azi-dimineata pe furis de la vecina aia afurisita si ingamfata, si nu arata deloc a director de banca).

  • Sunt un motiv intemeiat ca musafirii neplacuti sa plece imediat din casa ta (e de ajuns o privire urata din partea pisicii iar ei o sa fuga mancand pamantul din casa).

  • Sunt principalele motive pentru care te baga in seama baietii draguti (pune o poza cu felina ta pe Facebook si o sa vezi cati oameni o folosesc ca pretext doar ca sa vorbeasca cu tine: wow, dar ce pisica frumoasa ai! Cum o cheama? Seamana cu stapana asa draguta!).

  • Intotdeauna o sa te astepte cineva acasa dupa o zi lunga la munca si care ar da orice sa te vada fericit (mai putin sa se miste de pe tastatura calculatorului tau).

Pisicile sunt minunate, ele ofera dragoste chiar si atunci cand sunt suparate pe tine, sunt cele mai bune confidente si cei mai buni critici (imbraca-te cu o rochie sclipicioasa si o sa vezi cum se transforma instantaneu in Iulia Albu) si nu in ultimul rand, sunt acolo cand ai cea mai mare nevoie de cineva (o singura mangaiere si o sa-ti inveseleasca ziua imediat).

Sarbatori fericite, bossulicilor! Va urez un 2017 miaunat!

 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!