Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Cum alegem decoratiunile de perete?

Cum alegem decoratiunile de perete?
Toti ne-am confruntat la un moment dat cu o problema destul de mare in casa noastra din punct de vedere vizual: alegerea tablourilor sau decoratiunilor de perete. Fie ca te-ai mutat in casa noua, ai renovat sau pur si simplu decoratiunile vechi te obosesc, alegerea unor tablouri care sa se integreze armonios cu restul decorului din camera poate fi o adevarata provocare.
De cele mai multe ori peretii ajung sa fie foarte incarcati sau din contra, sa ramana fara niciun fel de pata de culoare pe ei. Cum alegem eficient si usor decoratiunile pentru camerele in care ne petrecem cel mai mult timp?
Mai jos gasesti cateva sfaturi utile pe care le poti pune in aplicare atunci cand esti in cautare de decoratiuni pentru camera de zi sau dormitor:
  1. Ia in calcul preferintele tale: iti place muntele sau marea?  Agitatia orasului sau linistea naturii?(Cerb) Esti visator sau practic? Raspunsurile la aceste intrebari te ajuta foarte mult in alegerea decoratiunii dorite.(Ying și Yang
  2. Masoara bine spatiul pe care doresti sa amplasezi tabloul si tine cont si de eventualele piese de mobilier din proximitatea peretului, astfel incat tabloul sa se potriveasca pe lungime si latime cu restul pieselor. Daca spatiul iti permite, poti opta pentru varianta de set de doua sau trei tablouri (set Buddha), fiind variante pe care le poti aseza in orice ordine doresti; (vezi Jungle)
  3. Tine cont de cromatica si stilul camerei atunci cand alegi culoarea tabloului. Tablourile de la Bossulica se produc in culori comune RAL (alb, negru, stejar, fag, wenge si nuc), dar se pot executa si pe comanda pe orice culoare RAL la alegere;
  4. In functie de preferinte, poti opta pentru tablouri cu rama (Urs) sau tablouri fara rama, cu prindere cu banda dublu adeziva; (Munti)
  5. Daca iubesti senzatiile tari poti alege tabloul Moto Lover disponibil in doua variante sau daca iubesti noptile din marile capitale ale lumii poti opta pentru tabloul Oras iluminat. 
  6. Pentru ajutor in alegerea nuantei si marimii potrivite, iti stam la dispozitie pe office@bossulica.ro sau pe platformele Facebook si Instagram.
Daca ti-a placut articolul nostru, ne poti urmari si pe facebook Bossulica, pe Instagram BossulicaOfficial și bossulica.ro 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!