Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Ce fac eu în timpul liber? Castele de nisip

Știți că vă povesteam zilele trecute de un moment de liniște când am simțit un nisip fin sub lăbuțele mele moi, încât mi-am imaginat că sunt pe o plajă în Bahamas sau Rio de Janeiro. Nu am fost niciodată acolo și sincer, nici nu mi-aș dori să ajung. Unde este nisip mult, este și apă. Multă apă. E imposibil să nu fiu atras de briza mării și să nu încerc eu să îmi bag codița în ea, dar știm cu toții că noi, pisicile, avem o relație complicată cu apa.


Așa că mă mulțumesc deocamdată, din când în când, cu nisipul de pe malul Mării Negre, departe de apă, pe un șezlong sub umbrelă. Și cu nisipul din litieră. Când l-am văzut pe omul meu că mi-a schimbat nisipul obișnuit cu așternutul Ever Clean® LitterFree Paws, l-am inspectat imediat foarte curios. Nici nu apucase să pună capacul litierei când eu încercam deja să construiesc castele în nisip. Normal că nu am construit nici măcar o vilă, dar un castel demn de un Boss. Mi s-a părut interesant când am simțit un miros plăcut în momentul în care am pășit în litieră. Și mai interesant mi s-a părut când am observat că în urma mea nu rămâne nici urmă de praf, miros neplăcut sau umiditate, ci se formează bulgări care pot fi înlăturați ușor.


Omul meu mă aștepta afară și se uita nedumerit în urma mea. Știu, e puțin ciudat să mă urmărească în momentele mele de intimitate, dar așa observă dacă îmi place nisipul, dacă absoarbe mirosul și umiditatea și dacă îl duc pe lăbuțe prin casă. Face asta de fiecare dată când îmi cumpără un sortiment nou de nisip. Și credeți-mă, de data aceasta am văzut un zâmbet victorios pe fața lui.

Ce credeți? Nu a durat mult și a mai cumpărat un sortiment de nisip de la EverClean, Ever Clean® Multiple Cat. Și apoi Ever Clean® Lavanda. Și Ever Clean® Total Cover. Și Ever Clean® Extra Strong Clumping Parfumat sau Ever Clean® Multi Crystals. Așa le-am încercat pe toate. De fiecare dată mă aștepta același zâmbet victorios. Bănuiesc că zâmbea pentru că eram amândoi foarte mulțumiți, nu?

 


Toate produsele Ever Clean® le gasiți pe site-ul www.petcare.ro și vă recomand să le încercați și voi.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!