Lichidare de stoc la decoratiuni si mobila pentru animale. Pana la -50% reducere la produsele semnalate 🛒

Brand Ambassador EverClean/NOVA Group Investment

În caz că vă întrebați cu ce mă ocup mai nou...

Ei bine, am început toamna bine. Joi dimineața i-am împiedicat pe oamenii mei prin casă care se grăbeau să ajungă la serviciu și astfel i-am păcălit să îmi mai dea un pliculeț. Apoi mi-am adus aminte că trebuie să dorm, așa că am dormit. Vreo patru ore. Apoi am avut nevoie de liniște și câteva momente de contemplare asupra celor nouă vieți ale mele, așa că am mers la litieră. Știți voi, locul acela unde dimineața stați câteva minute și dați scroll pe Facebook și Instagram? Eu prefer să mă gândesc de câte ori voi zgâria canapeaua în a 5-a viață a mea.


Și cum stăteam eu liniștit, am simțit un nisip atât de fin sub lăbuțele mele moi... pentru o secundă am uitat de canapeaua zgâriată și am crezut că sunt pe o plajă în Bahamas sau Rio de Janeiro. Sau cel puțin așa îmi imaginez eu că sunt plajele de acolo. Atunci mi-am dat seama că omul meu mi-a schimbat iar nisipul și... ce credeți? Mi-am amintit că am foarte multă treabă.

Nu, nu să dorm sau să mănânc, ci să îmi caut costumul pentru că trebuia să plec să semnez un contract. Ce contract? Ei bine, cel mai mare distribuitor de echipamente medicale veterinare și distribuitorul exclusiv EverClean pentru România m-a ales pe mine să devin Brand Ambassador. Și am fost foarte mândru să aflu că pot contribui și eu la îmbunătățirea vieții animalelor.

Mi-am pus costumul, m-am urcat în mașină și am plecat către NOVA Group Investment. Acolo am găsit oameni puși pe treabă care, de peste 20 de ani sunt distribuitori pe piața veterinară de accesorii și aparate de diagnostic Skyla și produse EverClean / TropiClean.


După ce am făcut turul companiei și a văzut cum funcționează organizația, mi-am dorit și mai mult să fiu parte în schimbarea vieții necuvântătoarelor. Nu am stat pe gânduri și am semnat contractul. Inițial mă așteptam să nu îmi convină ceva, să miaun nervos la vreun angajat pentru că nu își face treaba bine, să văd că nu se respectă termenele limită, să nu mă servească cu un bol cu apă... Știu că nu intră în fișa postului, dar sincer, credeam că o să găsesc o mică problemă. Mi-au întrecut orice așteptare și nu am stat pe gânduri.

Sunt perfecți pentru orice animăluț. Nu mă credeți? Uitați cum pot îmbunătăți viața noastră aici: skyla.com.ro și petcare.ro. Eu îi urmăream deja de mult timp pe paginile lor NOVA GROUP Investment și Skyla și le-am văzut evoluția, iar acum voi lua și eu parte la acest proiect.

Iar despre nisipul acela fin ca în Rio de Janeiro o să vă povestesc mai multe în articolul următor.

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!