Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Bossulica: de la Angajat, la Angajator

Cu ceva timp în urmă v-am promis că o să vă povestesc cum am reușit să deschid un mic atelier de creație dedicat animăluțelor. Nu a existat un moment mai potrivit pentru această poveste ca acum.

În anul 2017, oamenii mei s-au tot gândit la soluții pentru a-mi îmbunătăți „calitatea somnului”. Ea, arhitect designer de interior, probabil se săturase să mă găsească dormind pe planurile ei întinse peste tot, iar el trebuia mai mereu să mă mute de pe laptopul lui. Credeți-mă pe cuvânt, cele mai bune locuri de dormit sunt cele interzise.

După lungi discuții și consultații, am aplicat pentru fonduri nerambursabile din programul Start Up Nation. Sub atenta mea supraveghere, am pus la cale planul de bătaie și am obținut finanțarea. Așa am reușit să deschidem micul atelier în satul Ploștina din județul Buzău. Mi-am petrecut majoritatea vacanțelor acolo alături de părinții fetei, cunoșteam zona și aveam și spațiul perfect pentru atelier, fix în centrul satului de munte. Proiecte, echipamente, mașină, materiale pentru producție și multe alte lucruri pe care am reușit să le achiziționăm în cadrul proiectului au ajuns acolo, în clădirea în care tatăl fetei avea odată un atelier de sudura.

Ne-am pus pe treabă: eu, ea și încă doi angajați am muncit pe rupte pentru a începe producția. Ei proiectau și confecționau produsele, iar eu le testam. Aveam atâtea locuri în care puteam dormi, încât atunci când eram indecis, dormeam pe cutiile în care împachetam produsele. 😊) Din cauza asta, ea a și creat un produs care seamănă cu o cutie 😀

După 3 ani de activitate, la sfârșitul anului trecut, am reușit să mutăm atelierul în București, în garajul casei noastre. Am zis să încercăm și noi faza cu lucratul din garaj, poate ne surâde norocul și chiar așa a și fost. Nici nu ne-am instalat bine și a sunat la ușă oportunitatea de a participa la Imperiul Leilor. N-am stat mult pe gânduri și am acceptat provocarea.

Timp de câteva săptămâni, o mână de oameni care cred în ideea din spatele afacerii, au lucrat la un plan de prezentare în fața Leilor. Au fost aduse în discuție tot felul de idei, s-a lucrat la diferite scenarii, s-au pus cele mai grele întrebări numai ca să ne pregătim pentru ziua când Laura și Ciprian vor ajunge în platoul emisiunii, față în față cu cei mai de succes antreprenori din România.

Cu cât ne apropiam de acea zi, cu atât emoțiile creșteau. Eu am mai fost în fața camerelor de filmat, dar acum era rândul lor să prezinte afacerea în care au pus suflet și au investit ani, răbdare și dedicare.

În ziua cea mare, ne-am luat prietenii apropiați și familia și am plecat către platourile de filmat. Am fost ultimii din acea zi, iar așteptarea a fost sfâșietoare. Când în sfârșit ne-a venit rândul, deja emoțiile se vedeau peste tot pe fețele noastre. Până și Shakira mieuna din când în când entuziasmată. Platoul a fost aranjat pentru noi, ne-am ocupat toți locurile, iar apoi regizorul a strigat: „3, 2, 1!”
 

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!