Lichidare de stoc la Tablouri si Harta Lumii din Lemn, pana la -40% reducere la produsele semnalate 🛒

Pisicile își spală dinții?

Când oamenii de la NOVA Group Investment mi-au spus că vor ca eu să le fiu Brand Ambassador, am fost tare bucuros. Știam de ei de ceva timp, am interacționat la diferite târguri pentru animale și chiar foloseam produse pe care ei le comercializează. De la nisip de calitate, până la medalioane, am încercat cam tot ce aveau în portofoliu, deorece știam că punctul lor forte este calitatea, iar calitatea duce la îmbunătățirea vieții noastre.

Nisipul de la EverClean e premium, într-adevăr. Ne ajută, pe mine și fetițele mele, să ne păstrăm o igienă strictă și curată, atât cât ține de el. Dar ce facem cu igiena orală?


Cam greu să ne spălăm pe dinți de două ori pe zi, ca oamenii. Nici ață dentară nu putem folosi, pernuțele lăbuțelor nu ne prea ajută. Să fiu sincer, sunt puțin invidios pe oameni. Nu știu dacă și voi aveți obiceiul să vă urmăriți oamenii la baie, dar eu îi urmăresc intens, chiar și atunci când fac duș. Ei cred că eu îi judec pentru felul în care arată, ba că au pus ceva burtică, ba că s-au bronzat cu urme de la costumul de baie, când, de fapt, îi invidiez. Ei se spală pe dinți, folosesc ață dentară și apă de gură, își spală părul și corpul și apoi ies în prosop din baie și pornesc chestia aia în formă de pistol cu aer, în timp ce noi, felinele, fugim cât putem numai când vedem apă, dar un dispozitiv care face zgomot și "scuipă" aer.

În invidia mea nemărginită, am pus mâna pe un laptop și am intrat pe Tropiclean, știam că aici am văzut la un moment dat produse destinate igienei orale pentru câini, așa că era imposibil să nu găsesc ceva și pentru pisici.


Mare le-a fost mirarea când s-au trezit oamenii mei cu pachetul la ușă și cu o mica gaură în card, dar mai mare le-a fost mirarea când au văzut toate beneficiile pe care le au. Făcute din ingrediente naturale, ajută la împrospătarea respirației și distrug tartrul dentar chiar și fără periaj, menținând astfel dantura sănătoasă și o igienă orală corectă. Iar eu nu mai sunt invidios pe rutina lor zilnică, pentru că acum am și eu o rutină zilnică a mea, specială.

Dar, ce credeți? Mai mare mi-a fost mie mirarea după câteva săptămâni, când am văzut un colet mare la ușă tot cu produse de la TropiClean. Initial am crezut că am un stoc pentru cel puțin un an de zile, dar când m-am băgat în cutie, am văzut că toate produsele sunt pentru… câini.


Au urmat urlete, durere, inimi frânte, jale… Am crezut că m-au înlocuit, că locul meu acum l-a luat un patruped fără minte și care dă din codiță fericit când vine stăpânul acasă… Mă și gândeam cum doarme el pe canapeaua mea, cum sare el fericit în patul lor dimineața… miau miau și iar miau până au strigat amândoi "Alfie" și am tăcut. Acesta este cuvântul magic care simbolizează fericirea supremă pentru mine: Goldenul Retriever de la țară, atât de deștept dar totuși atât de prost, încât îl joc pe lăbuțe când merg acolo. Cum? El se dă peste cap în fața mea încercând să mă provoace la joacă, iar eu mă uit de sus la el, satisfăcător, că ditamai dulăul este la pământ din cauza mea.

Merită și el câteva produse premium, dar nu vor ajunge la el până nu le vor mirosi și mustățile mele:


Gel dentar pentru câini Tropiclean Fresh Breath, fara periaj

Spray pentru respirație proaspătă Tropiclean Fresh Breath

Aditiv apă pentru câini Tropiclean Fresh Breath

Picaturi pentru respiratie proaspata Tropiclean Fresh Breath

Periuța de dinți pentru câini Tropiclean Fresh Breath

Kit igienă orală pentru câini Tropiclean Fresh Breath

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0765 588 185 office@bossulica.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!