Știați că și pisicile au pârtia lor? De nisip EverClean

V-am povestit săptămânile trecute despre nisipul de la EverClean și comanda uriașă pe care am plasat-o pe petcare.ro. Sunt îndrăgostit de nisipul acesta. Atât de îndrăgostit, încât aș putea să stau tot timpul, lungit pe spate, pe un munte din nisip. Lucru pe care l-am și pus în practică.

Weekendul trecut oamenii mei au plecat la țară. Trebuia să merg cu ei, dar le-am spus că ar fi mai bine pentru ei să rămân să păzesc casa și să plece singuri, așa că am rămas acasă cu Shakira. Mâncarea era pregătită de cea care îmi curăță nisipul, apa din belșug, litierele curate. Din când în când mai vine o tanti pe la noi, dar nici nu o băgăm în seamă, suntem prea ocupați să ne prefacem că dormim.

Toată ziua am dormit. Întinși pe jos, pe canapea, pe scaune, pe scări, în chiuvetă, în ghiveciul imens al ficusului... oriunde nu aveam voie cât timp erau oamenii acasă. Noaptea ne-am făcut de cap. Ne-am jucat ore bune, am alergat și ne-am simțit ca atunci când aveam 3 luni. A doua zi am dormit iar.

Până s-a întunecat afară. Doar ce mă trezisem. Mi-am făcut rutina de dimineață și priveam în gol, gândindu-mă cum ar arăta raiul pisicilor. Contemplam la ultimele vieți pe care urmează să le trăiesc, în ce aventuri nemaivăzute o să mă avânt, ce persoane importante o să mai cunosc, până.... CHHRRR...

Dacă mai era vreo urmă de somn pe genele mele, sigur a dispărut după sunetul acela ciudat. Mă uit nervos în toate părțile și o zăresc pe Shakira uitându-se uimită pe geam. O întreb pe pisicește ce a pățit iar ea îmi face semn cu mustățile să mă uit afară. Ningea. Fulgi mari și frumoși zburau în toate direcțiile.

  • Ce sunt ăia? Muște? Gâze?

Cred că s-a lovit la cap. Sau e somnambulă. Cum să mă întrebe așa ceva?

  • E zăpadă. Știi tu, fulgi de gheață ce acoperă pământul în fiecare iarnă. De fapt, de aici e denumirea de iarnă, de la zăpadă.

Se uita uluită la mine.

  • Asta e zăpada?! Și săniile unde sunt? Skiurile?

Nu îmi vine să cred! Pisica asta a pățit ceva.

  • Sigur nu în curtea noastră. Am amintiri neplăcute cu sania, nu o să vezi niciuna pe aici.
  • Dar eu vreau să mă dau cu sania!

S-o mai liniștesc, pace! A ieșit afară pe lângă tanti care venea la noi, să vadă ea cum e zăpada. În câteva secunde era înapoi în casă. Își udase blănița...

Și a început.

Plângea atât de tare, încât nu îmi mai auzeam nici gândurile. Ea voia să se dea pe sanie.

După vreo două ore de lamentări, reușesc să ajung și eu până la litieră, o clipă de linște pentru mine și gândurile mele. Mă gândeam la cum mai pot cumpăra câteva vieți, ce să fac cu ele și cum să liniștesc copilul în noaptea aceea. Și atunci, văd coșul de rufe.

Mi-a venit o idee briliantă! O s-o dau pe Shakira cu coșul pe zăpadă.

Merg repede să îi povestesc planul meu. Imediat i se înseninează fața și un zâmbet pisicesc îi apare strengar pe sub mustăți.

Intrăm repede în garaj, luăm câteva cutii de nisip comandate pentru rude de Black Friday, ne scoatem gheruțele la înaintare și le desfacem în mijlocul livingului. Facem un morman de nisip (zăpadă impovizată) cam cât pârtia Clăbucet de mare. Luăm coșul de rufe din baie, ne urcăm în el și ne lăsăm purtați de adrenalină și fericire până la poalele canapelei.

Timp de câteva ore, ne-am simțit ca la Federaţia Română de Bob şi Sanie şi Clubul Sporturilor de Iarnă . Atât de tare ne-a plăcut, încât am adormit pe pârtie.

Când ne-am trezit, în miezul zilei, oamenii noștri stăteau în fața ușii, neîndrăznind să intre în casă. Ea abia se abținea să nu țipe la noi, iar el, pe un ton calm și nepăsător, spune:

  • Măcar nisipul acesta nu lasă praf.

Se lasă o liniște morbidă peste încăpere iar ea îi aruncă lui privirea de "Tocmai te-ai ales cu curățatul litierelor pentru următoarele trei luni!"

  • Uite, iubito, miroase a flori de primăvară în casă!  

Suport clienti Luni - Vineri: 10:00 - 17:00

0756 479 348 office@bossulica.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!